Kesayangan ;)

28 March 2011

Terjah Menerjah - OurshawlsGallery

assalamualaikum





Tadi lepas bukak semua blog wajib. Terasa ingin menerjah blog fesyen-fesyen pulak sebab dah lame x cuci mata dan tangan untuk melihat shawls yang gojes dan hawt-hot belake sampai boleh terbakar mata bile tengok.





Hasilnye adelah seperti berikut!!!!









Sekarang nih diorang tengah buat clearance sale. Sebab nak menghabiskan stok yang ade untuk digantikan dengan mende yang baru pulak kali di dalam bloglistnye.Malas nak cakap dan tulis banyak-banyak sebab sakit ati dan jiwa menyerang setiap kali tengok blog yang ada shawls dan aksesori shawls yang menarek tertarek da bomb...


Sekarang nih ade SALE...Korang g jela terjah-terjah erk blog nih.




inner colourful memang murah beb!!!





chantek, simple boley masuk ape2 kaler shawls





shawls nih durian runtuh!!!!gua nak beli yang nih weyh!!!!!
RM6 jerk!!!!

















Selaen shawls, diorang jual Sanitary Case. Comel- comel dowh, memang orang xtaw kalo korang wat letak pad dalam nih.Kebanyakannya kaler pink!

















Accecories cam necklace pown melambak dan tersangattttlarh chante yea dan murah!!!!
















Hiasan untuk shawls kosong pown memang semestinya ade!!!Comel dan pelbagai bentuk taw!!!













bola sepak di kepala!!!!








bebunga cinta weyh!!!









CEPATLAH SEMENTARA SEDANG SALE!!!MARI MEMBORONG BERAMAI-RAMAI!!






Sekian, babai





Tolong klik untuk gua yea...












1 comment:

chenta nuriz said...

adoi...pergh..giler law tgok nik sume...mmg dalam haty law boleh nak borong sume la..