Kesayangan ;)

04 February 2011

Kecemasan!!!!!!!!

assalamualaikum





Wey wey wey wey wey wey wey wey korang!!!!!!Ini hal kecemasan taw x, nak bagitau kat sumer orang nih ha, yang gua ade hal kecemasan.Bermakna xboley nak meleweh-leweh gedik-gedik-lembap-lembap-taip nak lambat macam sipu khinzir punye engsot.




Sape kat sini yang xkenal dengan Fatin Liyana????? Bagus!!!!kenal kan die sape???nak terjah x blog dier??g klik kat name die yang gua dah siap letak link tu.Memang best oooo!!!Blog dier nih dah nak menyaingi blog blogger terkenal iaitu abg gua, sape lagi kalau bukan Zack Zukhairi .Ceit!!!entah bile gua ade abg yang hawt gojes nih pown gua xtaw, skali dier bace blog gua pown gua potong kaki, die xkan ngaku yang gua nih adik die.



Patah balek kes kecemasan tadi, besty friend akak cantek fatin Liyana tu dah followed gua.Pergh, memang gua rase bongkak sikit arh sebab beliau telah menjadi follower gua.Hidung gua nih dah tertarek-tarek naek menunjuk langit.Memang bongkak punye manusia gua nih. Gua bukan hape lah sangat, gua nih kan cume semut api yang merah jalan buntot tertonggek naek ke atas tu.Mereka ni pulak adelah golongan diraja yang pade gua, gua salute diorang punye penulisan, gaye diorang.Diorang memang awesome larh taw x???Gua teros rase nak merendah diri pulak sebab agak terharu dengan mereka yang sanggup menjadi follower gua.Teros nak tambah kebanjiran yang sedia melanda kampung gua ni.Weyh, kaw ni apehal? Tady kate kecemasan, cepat sikit boley x???



Hah, amek larh, gua nak letak link blog DATIN kat cni, pastu nak masuk bilik, nak nanges sebab datin dah follow blog gua.Mekaseh DATIN ......Toceh2.....Arigatogozaimas.....










black n white dulu erk





ini diaaaa....







Datin gojesss yawwww








haa..nampak x???yang seblah kiri datin itulah fatin liyana...memang sweet doe dier nih dan mereka bertiga ini








Sekian, babai





Renung-renungkan dan selamat beramal!!!!

3 comments:

Annie said...

suka blog FL sgt2.

athirahzaki said...

wauu, tahniah-tahniah, haha.
nanti dah jadi besfren datin boleh suruh
datin follow belog saya skali ek.
ngahahaha.

Hajar Yumi said...

annie: kan kan kan???memang adore blog dier...huhu


athirahzaki: ala...baru sikit2 nih org nak follow nih..muehehehe