Kesayangan ;)

15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

assalamualaikum



Dah 2 hari aku xbukak blog dan baca blog femes amous.Hari ni bukak je blog dan tengok abg ben ada buat contest, tengok jam masa contest belum tutup terus laju-laju bukak nak join contest nih.







Bila online dan bukak blog, blog yang WAJIB untuk bukak adalah seperti berikut:














Ni adalah header abg ben sebelum ni, aku wajib baca blog abg ben sebab nak baca cerita pasal baby baru iaitu Qhaliff dan jugak contest abg ben yang senang nak join~















Kak ain yang masyaALLAH cantek sangat ni memang xkan aku miss untuk baca cerita super chomel beliau. Aku jugak ada banyak sangat beli barang daripada blogshop beliau. Alhamdulillah aku telah berjumpa dengan kak ain super chomels~~~











Blog ni aku baru jumpa dan aku suka baca blog beliau sebab nak tahu pasal perkembangan beliau travels dan jugak pasal bisnes beliau yang menjanjikan duit x kering dari poket sendiri.








Blog ni sangat best sebab FL mengetengahkan banyak tips dan seorang doktor yang menjadi idolaaaa generasi muda.












Blog mummy-mummy, suka baca sebab blog ni menarik teramat sebab setiap perkara dikongsi bersama dan blog yang kaler pink serta banyakkk gambar dan penyusunan kata yang teratur.







Sebenarnya banyak lagi blog yang aku suka bace tapi yang di atas adalah top 5, masa dah terlebih tapi aku nak jugak join contest nih!!!!!





Sekian, babai








12 comments:

Cik Lyeen said...

Follow sini..dtg dr segmen yg sama..:)
Nah...lyeen bg cupcakes kat sini...:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Hajar Yumi said...

tenks leen!!!! =)

Sis AI said...

Waah.. Byknya blogshop la ni ehh.. Takpe3, kita terjah jgk! Apapun, trima ksih ats prkongsian!

Mieya Atiera said...

Antara banyak2 blog yang dinyatakan, blog Kak Ain yang Mieya belum pernah terjah lagi.

Terima kasih atas perkongsian. Jemput singgah ke belog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Hajar Yumi said...

terima kasih singgah... =)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam perkenalan
dtg dr segmen yg sama
follow awk ke 115

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam perkenalan
dtg dr segmen yg sama
follow awk ke 115

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Hajar Yumi said...

terimakasih semua... salam perkenalan...

Zamani said...

tak join, tp Zam nk tmpg bw kat sini~ :)

Hajar Yumi said...

hey zam...salam...boley aje..just drop any komen here..anyway, nice blog u have zam...like it!!! =)

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z dtg sini..
dari segmen BA
jemputlah dtg blog ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com

ary_lee said...

Hope my blog to b on d list soon^^
Nice to know u^^

*Sorry itu ayat copy pes
Xlarat nak taip byk kali*