Kesayangan ;)

29 April 2011

Berheboh Bersama CE

assalamualaikum




Sape-sape kat sini, yang kurang keje, mempunyai masa yang terlebey banyak untuk meneka apekah CE diatas, ce teka ce teka....



Jeng



Jeng




Jeng






CIKEPAL larh jawapannye!!!!!







Macam biase arh, gua nih kan suke sangat nak menggebang dekat blog cikepal, pastu, ade 1 entri nih, gua tengok cikepal dok komen berkumen dengan akak heliza cute comel chantek gebu. Korang nak taw entri ape, klik sini, tapi yang diorang dok komen-komen dekat fb kak heliza, yang gua nih, kate top readers blog CE kan, ape lagi larh, teros nak jugekkkk menyibuk maen komen-komen dekat entri wall kak heliza. Dengan harapan, gua akan dapat peluang maen komen-komen dengan CE, malamnye aku komen, aku wat endah x endah jela, sekali besok pagi tu, gua bukak FB, tengok notifications, HUWARHHHHHHHHH, CIKEPAL BALAS KOMEN GUA!!!!!!!!!!!




Gua taw arh, gua nih hanyelah manusia biase jerk, yang kadang-kadang xlayak untuk berbalas komen dengan CE, kahkahkah, ayat pasrah giler, korang x caye, tengok arh kat bawah nih 




    • Moon Chamilova pitam sekarang!!
      Tuesday at 1:58pm · 

    • Dokter Hajar bestnye CE dengan heliza helmi...macam bestfriend taw!!!ngee~~~anyway CE, i'm addicted with ur blog..huhuhu... kak heliza: saye adore ngan awak larh....dahla chomel..suwet plak tu...
      Yesterday at 1:42am · 

    • Moon Chamilova hye dokter hajar. mekaseh sebab baca blog sy. terharu lak . hehehe
      Yesterday at 2:37am · 

    • Nurul Izzati alahai..sedihnya..xleh nk friend dgn k.ija n cik epal..dua2 owg..akaun fb dowg dah full..so..jd follower je la..:(
      Yesterday at 4:35am · 

    • Moon Chamilova hehehehehe baca lah blog saya hari hari kuikuikui
      Yesterday at 8:26am · 

    • Dokter Hajar huwarhh~~~~~~~ histerianye sayer CE balas komen sayer...huwarh!!!!!histeria lagikkk!!!!!!! :))))
      17 hours ago · 

    • Moon Chamilova hajar: LOL saya bukan heliza. tak perlu histeria. hahaha
      14 hours ago · 

    • Dokter Hajar huwarh~~~lagi skalik mao pengsan~~~~arhh!!!!!!histeria lagik....bestnye dapt berbalas komen dgn CE, arhhh!!!!!mahu buat entri!!!!!arh!!!!!! ^0^
      14 hours ago · 

    • Moon Chamilova hajar: cehhhhh saya sama macam awak je pon hahahaha
      14 hours ago · 

    • Dokter Hajar huwarh!!!!!lagikk mao merendah diri...i adore u CE~~~~hehehehehhe...sampai aritu mase jenjalan kat TS, siap nak berniat untung2 dapat jumpe dengan CE...ahahahahhaha....blinkblink blink..mate bersinar dapat kumen kumen dengan CE.... *____*
      14 hours ago · 

    • Moon Chamilova hajar: hakahakhak sy takde lah selalu sgt g TS. kalau ada duit je pegi. hehehehe
      14 hours ago · 

    • Marliana Nurfarahain nk jmpe heliza dgn cik epal jgak... =((
      13 hours ago · 

    • Dokter Hajar hehehehe CE, tapi3 memang teringin sangaaattt berjumpa dengan CE...seorang blogger yang berjaya..miahahahahah...
      13 hours ago · 

    • Nurul Izzati huhuhu..saya suka follow perkembangan blog cik epal..
      11 hours ago · 

    • Moon Chamilova marliana,hajar,izzati: meh ah jumpa. korang belanja CE menternak lemak! hoyehhh hahahaha
      about an hour ago · 

    • Dokter Hajar ahahahahaha...mane bley!!!CE blanje kitorg untuk first tyme erk??pastu barulah kitorang plak yang blanje CE....amcam???set???heheheh
      about an hour ago · 

    • Moon Chamilova apa kata suruh heliza belanja? lalalalalala
      9 minutes ago · 

    • Dokter Hajar yess!!!!!itu pown boleh jugak..bulehla nanty dpt bonus gembira+gile sebab terlampau eksaited dapat jumpe CE dengan kak Heliza....huwarh!!!!hepi lagikk!!!! *___*
      about a minute ago · 





Sampai ke tengahari tadi pown, gua masih lagi dapat berkomen dengan CE, alhamdulillah, gua rase hepi gile, sampai histeria gua rase semalam petang, memang sampai sekarang x habes lagi histeria nih, gua dapat rase yang CE nih memang humble giler orangnye, seriusly, memang xsombong kot, saje jerk nak buat gua nih histeria telebey. miahahahahaha.



Gua sedar, gua adelah newbie yang baru nak blajar berblogging, kengkadang blogger pemes emes xde mase nak singgah sekejap ke, singgah selalu ke hape ke dekat blog gua, tapi seriusly, gua rase memang bersyukur giler, gua dapat balas-balas komen dengan CE, blogger yang memang gua nanti-nantikan entri beliau selepas brader Zack...




Kepada CIKEPAL, gua memang xsangka giler CE akan membalas komen tu semalam sampai hari ni, seriusly, tenkiu CE for make my day!!!! ^________________^





Sekian, babai







2 comments:

cik EPAL said...

hahahah cik epal je ponnnnnnnnnnnnnnn

Hajar Yumi said...

huish CE datang komen kot...walaupown cume CE, tapi saye tetap teruja!!!!arhhh!!!!mari menggebang lagik!!!