Kesayangan ;)

16 April 2011

Ape Istimewa Sangat Lelaki Nih???

assalamualaikum



Entah kenape arini mood gua nak post entri banyak-banyak memang super duper terhebat. Mungkin tenang sikit bile dah lepas geram tadi.

Bile ade mamat yang tengok tajuk entri gua nih mesti rase nak bagy gua pelempang laju-laju dalam kiraan duplohlima saat kan? Arh, gua pedulik hape???Blog gua, gua punye sukelah kan?


Korang nak sentap, gi maen jaoh-jaoh. muahahahaha....xdelah, gua gurau jerk. Sorilah ea.LOL

Apa Istimewanye lelaki nih sampai kerana dia,




hubungan persahabatan boley terputus, 


kerana lelaki, adik beradik boleh gaduh


kerana lelaki jugak, seorang emak boleh mengalirkan airmata


kerana dia jugak, perempuan boley masok neraka


kerana dia jugak, perempuan boley masok syurga


kadang-kadang kerana dia, perempuan terpedaya dengan pujuk rayu dia


kerana lelaki, seorang kawan lupe nilai persahabatan


kerana lelaki, tergadai maruah seorang perempuan


kerana lelaki , perempuan merana








Ok larh, takat tu jerk coretan pasal lelaki sebab orang yang buat aku sekarang nih berubah ati sebab seorang lelaki. Memang lumrah dan fitrahnye perempuan akan tertarik dengan kaum yang berlawanan spesis, itu normal.Kalu same spesies, bahaye arh pulakkan?


Memang lelaki nih banyak jenis, ade yang bahaya, ade yang memang kite boley percaya. tapi kesimpulannya, kite memang kene berhati-hati dengan lelaki. Gua sampai sekarang nih, orang yang paleng gua percaya adelah abah gua. Gua memang rindu dengan abah gua, pada gua, dia ar hero gua selama-lamenye. Memang paleng paham anak-anak dia. Memang abah jarang nak amrah-marah, bile abah bersuara, jangan sesape melawan.



Abah jugak orang yang paleng gua senang nak counting mende-mende, lepas cakap dengan mak, cakap teros dengan abah. Abah ade 4 orang anak pompuan, sorang anak laki, memang die boleyh taw anak-anak dia ape jenis perangai.Superb arh abah ;) Gua rindu abah seyh. Hadeyh!!!Tetibe nak sentap, dah ar, gua nak out gi study, karang study blog jer arh sampai ke malam gua nih. Doakan gua beb exam minggu depan. Minggu lepas nih dah kenangan, gua salah sikit jerk memang harm gua punye markah arh.




bersyukur dengan kehendak ALLAH yang menduga kita ape adanya kita nih...




Entri agak bosan sebab gua just tulis ape yang gua rasakan relevan nih. Tidak menyentuh sensitiviti sesiapa yea. Kalau terasa, cakap elok2, agypown gua nih newbie yang baru nak belajar menulis...Ape yang gua rase, itu yang gua tulis. Chill!!!!Enjoy ur weekend darls!!!





Sekian, babai

2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Hajar Yumi said...

sudah following u..hehehehehe
thanks for reading