Kesayangan ;)

21 December 2011

Baguskan Kalau Semuanya Macam Ni.....

assalamualaikum


Tadi godek punye godek, macam biase, berjalan-jalan ke blog org laen kejap sebab nak mencuci mata, menambahkan ilmu, singgah dekat blog glemer pemes emes, tup-tup terbaca entri yang bernas daripada bloh THEOTHERKHAIRUL.


Kali ni, entry beliau pasal perhubungan jarak jauh yang mana gua sekarang pown sedang mengalaminye.Ayat skema macam nak mampus sebab esok keputusan PMR keluar, kene bodek pemeriksa *terlampau pandai sampai bodek pemeriksa sehari seblom result pekse keluar* . Korang sumer boleh klik sini untuk baca entry beliau pasal LDR. Pendapat beliau tu memang boleh diterima pakai sebab ada baik dan ada buruknya. Kebanyakan reason dia pown gua terima dengan hati yang terbuka dan senang lenang sekali. Begitu bagusnya seorang hamba ALLAH yang menerima segala pendapat org lain dan tidak salah kalau kita menyuarakan pendapat kita juga.


Kalau korang sumer nak bace secara lanjut apa yang dah Abg K kongsikan, korang boley follow blog Abg K. Yang paleng gua teruja sekali video yang beliau selitkan dekat akhir post beliau. Gua pown nak tepek sangat sebab gua rasa video ini adalah sangat kool dan amat banyak mesej yang baek yang diselitkan dalam video ni. Indahnya satu hari nanti kita dipinang dan dilamar dengan cara yang sebegini. Dalam diam, kita dilamar oleh seorang jejaka yang meminati kita dalam diam. Kita pula x pernah menyangka yang jodoh kita bukan kehendak hati kita malah pilihan kedua orang tua kita. Semoga jodoh DIANA & ARIFF kuat dan semoga ramai lagi yang akan mengikut jejak langkah percintaan dalam Islam seperti zaman RASULULLAH S.A.W....


Andai masa boleh diputar kembali, ingin mengimpikan peminangan dan pernikahan seumpama itu tapi......KU BERSERAH KEPADANYA TENTANG JODOH DAN SURATAN TAKDIRKU.....Sekian, babaiNo comments: